Välkommen till Meet a Students Rekryteringslösningar.


Vi är din pålitliga partner när det kommer till 
rekrytering av Trainees och Juniora Talanger. 

Med vår djupa erfarenhet och expertis inom området kan vi erbjuda skräddarsydda rekryteringslösningar som passar just dina unika behov. 

Oavsett om du är en arbetsgivare som söker de bästa talangerna eller en arbetssökande som vill ta nästa steg i din karriär, är vi här för att hjälpa dig.


Våra tjänster:

  • Rekrytering av Personal: Vi har en unik databas med kvalificerade kandidater och använder avancerade metoder för att matcha rätt person till rätt jobb. Vi förstår att varje företag är unikt, och vi arbetar tätt med dig för att identifiera och rekrytera de bästa talangerna som kommer att passa din organisation perfekt

  • Kundanpassad Service: Våra rekryterare är alltid redo att lyssna på dina behov och önskemål. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och strävar efter att överträffa dina förväntningar.

Varför välja oss:

  • Erfarenhet: Vi har många års erfarenhet av rekrytering, vilket gör oss till experter på området.

  • Unik Databas: Vi förstår att du hört den förr, och självklart finns även vi på AMS, LinkedIn, sociala medier, samt andra traditionella platser för att hitta kandidater. Utöver detta äger vi dock även plattformarna Meet a Student, Jobbify och CV-mallen.se genom vilka vi når ut till över 200 000 kvalificerade talanger runtom i Sverige.

  • Nätverk: Vårt omfattande nätverk av kandidater och företag gör det möjligt för oss att hitta de bästa matchningarna.

  • Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje företag är unikt, och vi anpassar våra tjänster för att passa dina specifika behov.

  • Hög kvalitet: Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat, oavsett om det handlar om att hitta den perfekta kandidaten eller den bästa jobbmöjligheten.


Vad våra kunder säger


.